Gourmetten ‘a la carte’ met rösti rondjes
Wat heb ik nodig:
Indian rösti sweet & pickles:
Doe, tijdens het bakken, een klein beetje currypoeder op een rösti rondje (Naturel) en leg er na het bakken plakjes mango en augurkenschijfjes op
The Italian rösti:
Smeer, als het rösti rondje (Naturel) bijna klaar is, wat pesto op 1 kant met een gehalveerd bolletje mozzarella en een kerstomaatje. Maak af met een basilicumblaadje
Goatcheese rösti:
Bak een rösti rondje (Bacon & Ui) en kruimel er brokjes geitenkaas op. Wanneer deze bijna klaar is, besprenkel alles met vloeibare honing
Rösti ‘mini burger’
Bak een rösti rondje (Bacon & Ui) en bak in een ander pannetje een (kwartel)eitje. Leg er,wanneer de rösti bijna klaar is, een plakje cheddar-smeltkaas op met een schijfje tomaaten maak je ‘burger’ af met het spiegeleitje
Bresaola rösti:
Doe, tijdens het bakken, een klein beetje nootmuskaatpoeder op het rösti rondje (Naturel) en leg er, wanneer deze bijna klaar is, een plakje bresaola op met wat fijn gesneden zongedroogde tomaatjes
Rösti Hawaï:
Bak een rösti rondje (Bacon & Ui) en leg er, wanneer deze bijna klaar is, een plakje lekkere ham overheen met stukjes gebakken ananas